Prijavite se na e-novičke

Naše ideje nikoli ne počivajo. Vedno kreiramo nove izdelke. Bodite prvi, ki boste izvedeli zanje. Obvestili vas bomo tudi o M&H ugodnostih.

  Image Alt

  Trgovina

  Shopper bag

  48,90

  Shopper bag in one hand, confidence in the other. Make each day a masterpiece.

   

  M&H shopper bag simbolizira minimalizem, dovršenost, eleganco in uporabnost.

  S celotnim procesom produkcije shopper bag-a želimo doprinesti k razvoju majhnih ustvarjalnih podjetij na domačih tleh, zato je izdelek v celoti kreiran in izdelan v Sloveniji.

  Osrednji material, na katerem temelji produkt je recikliran bombaž, kar pomembno prispeva k ohranjanju obnovljivih virov na vsakem koraku.

  Quantity

  Opis

  Ob osnovni tkanini shopper bag vključuje tršo medvlogo, ki poskrbi za višjo stopnjo stojnosti. Notranjost estetsko dopolnjuje podloga, iz katere je izdelan tudi praktičen žep, ki omogoča sprotno ločevanje hranjenih pripomočkov. Shopper bag v celoti zaokroža simpatična gurtna, ki zagotavlja zmožnost večje nosljivosti in hkrati služi kot prikupen modni dodatek.

  • Material: 80 % recikliran bombaž, 20 % poliester
  • Produced & handmade in Slovenia
  • Napotki za nego: Torbo po potrebi operite pri temperaturi 30 stopinj celzija. Priporočljivo jo je posušiti brez uporabe sušilnega stroja in likati pri nizkih temperaturah, maksimalno 150 stopinj celzija (izogibajte se tisku). Beljenje ni dovoljeno.

  Rok dobave: 3-5 dni

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Shopper bag”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Poslanstvo M&H je ustvariti trajnostne produkte, ki bodo pripomogli k ohranjanju najlepših trenutkov materinstva in jih naredili preprostejše.
  Produkte, s pomočjo katerih se starši še tesneje poveže z dojenčkom. Tih šepet, nežen dotik, iskriv nasmeh, sladek vonj po novi dimenziji ljubezni.
  Naj materinstvo zadiši po večnosti.

  POVEŽIMO SE
  Ig. Fb.
  X