Prijavite se na e-novičke

Naše ideje nikoli ne počivajo. Vedno kreiramo nove izdelke. Bodite prvi, ki boste izvedeli zanje. Obvestili vas bomo tudi o M&H ugodnostih.

  Image Alt

  Trgovina

  Planner

  32,90

  Boss babes must have accessorize & equipment.
  Razvajajte sebe ali svoje prijateljice in naredite korak bližje k višji stopnji organiziranosti, ki prispeva k učinkovitejši produktivnosti ter rasti novih projektov. Kot zmeraj, tudi ta produkt odlikuje enostavnost, eleganca in prefinjenost. Naj bo leto 2023 načrtovano ter zaznamovano z vzponi. Naj bo svojstveno. Naj bo vaše.

  • *Barva plannerja

   Reset options

   *Želite dodati personaliziran napis?

   Cena personalizacije je 3 €.

  Quantity
  Šifra: 14 Kategorije: , , Oznaki: ,

  Opis

  Ročno izdelan planner vsebuje 195 strani, ki ustvarjajo funkcionalno in hkrati atraktivno osnovo za kreairanje vašega vsakdana. Da boste v nov mesec zakorakali prodorno, bodo na začetku le-tega poskrbeli inspirativni quote-i. Sledil bo mesečni pregled danega obdobja, zabeležili pa boste lahko tudi ‘monthly goals-e’, ‘to do list-e’ in ostale zapiske, ki jih boste potrebovali. Pri oblikovanju pa nismo pozabili tudi na tiste, se ukvarjate z vsebino socialnih omrežij. Vsak mesec je stran v plannerju namenjena načrtovanju vodenja vaših platform, nato pa strani zapolnjuje tudi tedenski pregled dnevov. Izbirate lahko med tremi različnimi barvami platnic, po želji pa ga lahko tudi personalizirate z inicialkami željenega imena in priimka.

  Dimenzije: 15x22x2 cm

  Št. strani: 195

  Rok dobave: 14 dni

  Dodatne informacije

  Barva plannerja

  Ivory, Dessert, Black

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Planner”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Poslanstvo M&H je ustvariti trajnostne produkte, ki bodo pripomogli k ohranjanju najlepših trenutkov materinstva in jih naredili preprostejše.
  Produkte, s pomočjo katerih se starši še tesneje poveže z dojenčkom. Tih šepet, nežen dotik, iskriv nasmeh, sladek vonj po novi dimenziji ljubezni.
  Naj materinstvo zadiši po večnosti.

  POVEŽIMO SE
  Ig. Fb.
  X