Prijavite se na e-novičke

Naše ideje nikoli ne počivajo. Vedno kreiramo nove izdelke. Bodite prvi, ki boste izvedeli zanje. Obvestili vas bomo tudi o M&H ugodnostih.

    Image Alt

    Politika zasebnosti

    Osnovni podatki o nas kot upravljalcu osebnih podatkov

    Polni naziv: FOTOGRAFSKE STORITVE, INES KRIVEC s. p.

    Skrajšani naziv: INES KRIVEC s. p.

    Naslov: Zdraviliški trg 15, 3250 Rogaška Slatina

    Mobitel: 031 713 164

    Davčna številka SI: 82032459

    Zavezanec za DDV: Ne 

    Matična številka: 6994733000

    Transakcijski račun: IBAN SI56 0400 1003 4800 970 (Nova KBM d.d.)

    SKD: M74.200 – Fotografska dejavnost

     

    Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

    Vaše podatke zbiramo in nadalje obdelujemo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov je podjetje INES KRIVEC s. p. (v nadaljevanju ponudnik). Kot ponudnik, spoštujemo vaše osebne podatke in z njimi ravnamo po določbah Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju: Splošna uredba o varstvu podatkov) in nacionalnih predpisov, ki urejajo to področje

     

    Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVPot). Podatki bodo uporabljeni zgolj za komunikacijo z uporabnikom. Osebni podatki, ki nam jih zaupate, so vaši in to spoštujemo. Vaše podatke uporabljamo izključno za zagotavljanje učinkovite izpolnitve naročila. Zavezujemo se, da podatkov uporabnikov ne bomo delili, prodali ali predali nepooblaščenim osebam – nikoli!


    Uporabnik soglaša, da trgovina milkandhoney.si lahko obdeluje podatke za namene poslovnih evidenc, oglaševanja in prilagajanja vsebin uporabniku v skladu s Politiko o varnosti osebnih podatkov,v kolikor se ob oddaji nakupa vključi v bazo prejemnikov elektronskih e-novic.
    Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

    Podjetje INES KRIVEC s. p. nima pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov, ker osebnih podatkov ne obdeluje v takšnem obsegu, da bi to obveznost morali izpolniti.

    Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

    Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov. Trgovina milkadnhoney.si ne zbira vaših osebnih podatkov razen, kadar vi to omogočite, tj. ob naročilu izdelkov ali kadar se naročite na naše e-novice.

    Uporaba in širjenje osebnih podatkov

    Trgovina milkandhoney.si bo uporabila vaše osebne podatke izključno zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami.

    Na željo kupca bo prodajalec osebne podatke uporabljal za obveščanje o novih izdelkih in akcijah.

    V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo. Trgovina milkandhoney.si ne bo posredovala vaših osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržila drugje, razen če posredovanja podatkov tretji stranki izrecno dovolite. Zaposleni v podjetju Ines Krivec s.p. (upravljalec spletne trgovine milkadnhoney.si) so po dolžnosti zavezani k spoštovanju vaših zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

    Svoboda izbire

    Informacije, ki jih o sebi posredujete trgovini milkandhoney.si, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ne boste posredovali, potem do nekaterih spletnih mest na strani ne boste imeli dostopa. Uporabniki, ki se želijo odjaviti iz seznama prejemnikov novic, lahko pišejo na hello@milkandhoney.si Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas obvestite o spremembah na hello@milkandhoney.si.

    Kategorije osebnih podatkov

    Ponudnik o vas zbira različne podatke, vključno z osebnimi podatki, s katerimi vas je mogoče neposredno ali posredno določiti (identificirati), v kolikor se vi ali drugi odločijo deliti te osebne podatke s ponudnikom. Podatke prejmemo na več načinov, vključno z nakupovanjem v spletni prodajalni, s prijavo na e-novice (neposredno trženje), registracijo uporabniškega profila v spletni prodajalni, obiskom spletne strani milkandhoney.si zbira podatke o vaši uporabi storitev, ki jih ponujamo.

    Osebni podatki, ki jih zbiramo:
    1. osnovni osebni podatki kot so: ime in priimek, elektronski naslov, naslov prebivališča (ulica, številka ulice, poštna številka, kraj, država), naslov za dostavo (ulica, številka ulice, poštna številka, kraj, država), telefonska številka.
    2. podatki o uporabniškem računu spletne prodajalne, ko se odločite za posredovanje vaših podatkov preko spletnega profila, poleg osnovnih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete ob registraciji, zbiramo tudi osebne podatke kot so vsebine in podatki (informacije), ki jih naložite na uporabniški račun ali objavite, pošiljate, posredujete ali drugače delite z uporabo spletne prodajalne (npr. komentarji, ipd.);
    3. podatke o nakupu in načinu plačila (npr. na način: ob plačilu s plačilno oz. kreditno kartico obdelamo običajno količino podatkov, ki je nujno potrebna, da se izvede plačilna transakcija);
    4. zbiramo tehnične informacije vašega brskalnika, računalnika ali mobilne naprave, ko dostopate do storitev Malih zakladov;

    Pravice posameznikov

    Ponudnik zagotavlja uresničevanje pravic posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki. 
    S pisno zahtevo, poslano po pošti na naslov: FOTOGRAFSKE STORITVE, INES KRIVEC s. p., Zdraviliški trg 15, 3250 Rogaška Slatina ali na elektonski naslov hello@milkandhoney.si., lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

    Posameznik lahko dane privolitve v obdelavo osebnih kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekliče s pisno zahtevo, poslano po pošti na naslov: FOTOGRAFSKE STORITVE, INES KRIVEC s. p., Zdraviliški trg 15, 3250 Rogaška Slatina ali na elektonski naslov hello@milkandhoney.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

    Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

     

    FOTOGRAFSKE STORITVE, INES KRIVEC s. p.

    Rogaška Slatina, Marec 2021

    Poslanstvo M&H je ustvariti trajnostne produkte, ki bodo pripomogli k ohranjanju najlepših trenutkov materinstva in jih naredili preprostejše.
    Produkte, s pomočjo katerih se starši še tesneje poveže z dojenčkom. Tih šepet, nežen dotik, iskriv nasmeh, sladek vonj po novi dimenziji ljubezni.
    Naj materinstvo zadiši po večnosti.

    POVEŽIMO SE
    Ig. Fb.
    X