Prijavite se na e-novičke

Naše ideje nikoli ne počivajo. Vedno kreiramo nove izdelke. Bodite prvi, ki boste izvedeli zanje. Obvestili vas bomo tudi o M&H ugodnostih.

  Image Alt

  O meni

  O MENI

  Sem Ines. Mamica. Fotografinja.

  V duši estet, v mislih ustvarjalec. Velik zapravljivec, če odprem denarnico. Kljub vsem na prvi pogled lepim stvarem moja ”add to cart” tipka ne pozna meja, ko nakupujem za svoja otroka ali studio, ki ga rada poimenujem kar tretji otrok. Takrat izbiram okolju prijazne produkte, ki estetsko zapolnijo prostor in imajo hkrati svoj edinstven namen.
  Tako me je pot zapeljala tudi do produktov za moja otroka in vse otroke, ki se fotografirajo v Ines Images studiu.
  Svojim najdražjim sem želela podariti produkte, ki bodo zadovoljili vse moje potrebe in hkrati izpolnili željo po subtilnosti.
  In se je zgodilo. Tisto nepričakovano. Ljubezen na prvi pogled in dotik. Moje mamice so krtačke in albume tako vzljubile, da želim to danes deliti tudi z Vami.
  Tukaj je moj četrti malček: Milk&Honey.
  Vizijo M&H je začutila še ena ljubiteljica lepote minimalizma, Pia. Verjameva v preposto, a dodelano estetiko, ki ji ob ustvarjanju prodkutkov poskušava tudi slediti.

  POSLANSTVO

  Poslanstvo M&H je ustvariti trajnostne produkte, ki bodo pripomogli k ohranjanju najlepših trenutkov materinstva in jih naredili preprostejše. Produkte, s pomočjo katerih se starši še tesneje povežejo z dojenčkom.

  Tih šepet, nežen dotik, iskriv nasmeh, sladek vonj po novi dimenziji ljubezni.

  Naj materinstvo zadiši po večnosti.

  KONTAKTIRAJ ME
  It seams that you haven't connected with your Instagram account
  See more on instagram @milkandhoney_si

  Poslanstvo M&H je ustvariti trajnostne produkte, ki bodo pripomogli k ohranjanju najlepših trenutkov materinstva in jih naredili preprostejše.
  Produkte, s pomočjo katerih se starši še tesneje poveže z dojenčkom. Tih šepet, nežen dotik, iskriv nasmeh, sladek vonj po novi dimenziji ljubezni.
  Naj materinstvo zadiši po večnosti.

  POVEŽIMO SE
  Ig. Fb.
  X