Prijavite se na e-novičke

Naše ideje nikoli ne počivajo. Vedno kreiramo nove izdelke. Bodite prvi, ki boste izvedeli zanje. Obvestili vas bomo tudi o M&H ugodnostih.

  Image Alt

  Trgovina

  Oversized torba MAMA

  44,90

  Oversize torba je narejena ročno, iz 100 % bombaža. Oblikuje jo enostaven, a dodelan dizajn z trojnim vezenjem, ki ji zagotovi višjo stopnjo funkcionalnosti ter hkrati tudi estetike. Dvojna krojenost prispeva h kompaktnosti in kvaliteti celotnega izdelka. V notranjosti ima manjši žep z zadrgo ter tulec za shranjevanje flašk. Torba je zagotovo nepogrešljiv pripomoček tako za dolge poletne urice na plaži, kot tudi za počitniška pohajkovanja in raziskovanja.

  Drage mamice, tokrat smo poskrbeli, da ne boste deležne stresa, ki ga povzroča pozabljena brisača, dudica ali nujno potrebni prigrizki. Mama’s beach bag namreč na zadnji strani vsebuje tudi list of the things, ki so na plaži zagotovo nepogrešljiv ‘must have’.

   

  Handmade in Croatia

  Rok dobave: 3-5 dni

  3 na zalogi

  Quantity

  Opis

  Priporočila za vzdrževanje:

   

  Torbo po potrebi operite pri temperaturi 30 stopinj celzija. Priporočljivo jo je posušiti brez uporabe sušilnega stroja, sicer pa torbo osušite pri nizkih tempetarurah. Pravtako se nižje temperature poslužujte tudi pri likanju izdelka.

  Dimenzije: 50 cm x 38 cm x 20 cm

   

   

   

   

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Oversized torba MAMA”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Poslanstvo M&H je ustvariti trajnostne produkte, ki bodo pripomogli k ohranjanju najlepših trenutkov materinstva in jih naredili preprostejše.
  Produkte, s pomočjo katerih se starši še tesneje poveže z dojenčkom. Tih šepet, nežen dotik, iskriv nasmeh, sladek vonj po novi dimenziji ljubezni.
  Naj materinstvo zadiši po večnosti.

  POVEŽIMO SE
  Ig. Fb.
  X